Wysłany: Czw Mar 31, 2011 19:17 Rover 45 Diesel.Wasze Opinie
Witam.Dziś byłem oglądać ten samochód, ale tylko z zewnątrz bo autko stoi w komisie w Rybniku.Komis dodał sobie jeszcze 2 tyś zł niby za opłaty.Właściciel sprzeda go za 7000 tyś(cena jeszcze do negocjacji).Co sądzicie o tym egzemplarzu???
Zdjęcia podłej jakości i niewiele można z nich wywnioskować.
Silnik zdaje się być ładnie wymyty, więc może jest coś do ukrycia. W przebieg ja nie wierzę. Poproś o zdjęcia w lepszej rozdzielczości, a wtedy więcej będzie można powiedzieć.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Jelenia góra
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 20:21
ja wiem czy tak nie wiele, napewno był walnięty w lewy tył i chyba w prawy przód ale najlepiej byłoby zobaczyć auto na żywo, no i tak jak kolega wyżej napisał silnik coś za czysty ale niech sie wypowiedzą fachowcy.
A no i ten przebieg 150 tyś to... raczej smiech na sali
Przebieg zaniżony, we francji nikt nie kupuje diesla żeby robic male przebiegi
Komputera to auto na pewno nie ma
Elektryczne szyby tylko z przodu
tronsek napisał/a:
Silnik zdaje się być ładnie wymyty
tylko troche go plakiem potraktował
Za duzo nie można powiedzieć bo jakość zdjecia jest powalająca
marcinZG napisał/a:
barney79 napisał/a:
Czyli oglądając te fotki odradzacie mi kupno. Bo te mi się podoba, ale też nie chce utopić pieniędzy
A co sie spodziewasz za taka cene, ktora widac ze dosc znacznie odbiega od sredniej...
wg.mnie średnia cena jak za samochód po przejściach. Poza tym do ceny trzeba doliczyć opłaty- akcyza, recykling,rejestracja...
U mnie też jest źle spasowana tylna klapa, ale ja kupujac auto wiedziałem ze jest po stluczce.Poprzedni właściciel poinformowal mnie że auto jest po przejściach, dał mi nawet dokumentacje z kolizji.
barney79 napisał/a:
mi się podoba, ale też nie chce utopić pieniędzy
barney79, nie zniechecaj sie.Na spokojnie go zobacz, odpal sprawdz czy nie kopci, sprawdź jak się wkręca na obroty itd
Spytaj sprzedającego czy możesz zabrać auto na sprawdzenie na wybraną przez siebie stację diagnostyczna
Decydując sie na zakup zabierz też ze sobą jakiegoś blacharza który stwierdzi jak powazne były uszkodzenia.Jeśli to była jakas mała stłuczka to mozna sie zastanowić nad zakupem
Dziś będę go oglądał o 14tej.Na przegląd podjadę i potem opiszę co i jak.Póki co dzięki za wasze opinie.
[ Dodano: Sob Kwi 02, 2011 15:30 ]
Witam.Autko Sprawdzone i kupione.Nie kopci,nie stuka,wszystko działa.Tylko mam pytanie czy przy 2000obrotów turbo się załącza i czy to poprawnie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum