Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 21:34 [ 620di] problem z obrotami
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam.
Panowie pisałem już kiedyś o tym problemie na forum ale do tej pory nie moge tego zdiagnozowac co sie dzieje chodzi mi o obroty mam rovera 620di i jak rozpedze sie i wrzuce luz toobroty zaczynają wariowac latają w góre a potem w dół na postoju jest tak samo na luzie prosze was pomóżcie mi bo już nie moge tak jeżdzic to zabiera całą przyjemnośc z jazdy roverkiem:) pozdrawiam i czkeam na odpowiedzi
Ostatnio zmieniony przez szoso Wto Kwi 12, 2011 06:38, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 21:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ponad pół roku jesteś na forum.
założyłeś 15 tematów, napisałeś 30 postów.
mógłbyś chociaż ten 15 temat napisać poprawnie, bo zaraz administracja poprosi Cię o poprawienie.
jakbyś wpisał gdzie mieszkasz, to poleciłbym Ci jakiegoś mechanika, a tak... nie wiem o co chodzi bo nie widziałem Twojego samochodu.
1-sprawdzić wiązkę od silnika (temat wałkowany na forum mnóstwo razy)
2-wybłyskać błędy (poszukaj na forum jak to zrobić)
3-po sprawdzeniu tego szukamy dalej
pozdro
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
miałem taki sam problem, nie znalazłem nigdzie odpowiedzi i nie mialem czasu śmigać po mechanikach, w jakimś dniu czyściłem swojego r620 i przy okazji dolałem wody do chłodnicy, bo miałem jakieś braki. Moje zdziwienie było wielkie gdy problem ustał Do tej pory nie mam pojęcia jak to się stało.
16.04 - sobota, zapraszamy na spocik w Łodzi, (jest o tym temat poczytaj) sympatycy i klubowicze, maszyny - jednym słowem przyjeżdżaj, a na pewno dowiesz się nie jednego, a i na żywo łatwiej pomóc i doradzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum