Mam nadzieję, że się Wam spocik udał. Ja niestety nie mogłem być... Byłem dziś zrobić przegląd bo ważność mi się skończyła i okazało się że prawa końcówka drążka jest w fatalnym stanie i lepiej auta nie ruszać póki nie zostanie wymieniona . A że było już ok 15, sobota więc już panowie mechanicy nie mieli skąd wziąć takowej części . Pozostało mi czekać na wypłatę i wtedy udać się do mechaniora . Na szczęście wydatek nie wielki
pozdr
_________________ Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś.
Podsumowanie
Przybyło więcej rowerków niż się zapisywało ale frekwencja równa 5 roverków 5 MG
Niestety z grilla nic nie wypaliło, pod krokusem deszcz przestał padać 15min przed spotem czego się nie spodziewaliśmy. Może w lecie jak pewniejsza pogoda będzie coś z rusztu będzie .
Foto Relacja (jak ktoś wie jak zamieścić do galerii klubowej to bym prosił )
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wielkie dzięki wszystkim za spotkanie. Mam nadzieję, że następnym razem rozpalimy tego grilla.
A tu jeszcze kilka zdjęć ze spotkania http://andyhell.fotosik.pl/ tuners -bardzo fajne zdjęcia
andyhell, tuners prosiłbym bardzo o spakowanie zdjęć i przesłanie mi na maila practicator[at]gmail.com. jakbym miał ręcznie ściągać wszystkie zdjęcia to chyba bym oszalał.
_________________ Czytanie postów na forum może powodować schorzenia psychiczne i utratę wiary w ludzką inteligencję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum