Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam Kolegów.
Jestem świeżym posiadaczem Roverka Cabrio 216, pierwsze co muszę zrobić to 2 błotniki jeden z przodu a drugi to tył z tym, że prace będą na tyle poważne iż przydały by się reperaturki czy ktoś się orientuję gdzie je kupić albo może od innego modelu pasują?
Dzięki za ewentualną pomoc.
Ostatnio zmieniony przez pawel3 Czw Cze 16, 2011 11:37, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 11:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam Kolegów.
Jestem świeżym posiadaczem Roverka Cabrio 216, pierwsze co muszę zrobić to 2 błotniki jeden z przodu a drugi to tył z tym, że prace będą na tyle poważne iż przydały by się reperaturki czy ktoś się orientuję gdzie je kupić albo może od innego modelu pasują?
Dzięki za ewentualną pomoc.
Przednie błotniki są takie same jak w każdej inne wersji kanciaka (z wyjątkiem Coupe, gdyż te mają otwory w dolnej części na chlapacze).
Potrzebujesz przednią część tylnego błotnika (tą przed kołem), czy tylną (tą stykającą się ze zderzakiem)?
Potrzebujesz przednią część tylnego błotnika (tą przed kołem), czy tylną (tą stykającą się ze zderzakiem)?
Rdza jest na końcu progu przy tylnim kole jak i przy zderzaku wrzucę zdjęcia w weekend.
Ok to na przód szukam od każdego kanciaka (byle nie coupe) po 94r.
a tył będę patrzył od Concerto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum