Wysłany: Wto Lip 05, 2011 13:54 Pożegnania nadszedł czas
Z żalem zawiadamiamy, iż opuściła nas nasza czarna strzała MG ZS. Był z nami krótko, bardzo krótko, na tyle, iż nie zdążyłam go nawet ochrzcić. Niemniej jednak wniósł do naszego życia wiele radości i frajdy, nie przysparzał żadnych problemów technicznych ani nie sprawiał żadnych problemów wychowawczych. Praktycznie bez wad, poza jedną - lepiej go było ubierać aniżeli karmić. W związku z tym postanowiliśmy się rozstać z Nim. Trafił w dobre ręce, będzie mu dobrze tak jak u nas. Wierzę, że nowy właściciel zadba o niego należycie a autko odwdzięczy mu się bezawaryjnością i także w jego życie wniesie sporo frajdy i radości czego z całego serca życzą pogrążenie w żalu Walkie i Orson.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 05, 2011 13:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
walkie, orson, obiecuje o niego dbac conajmniej tak jak o 45tke!
Jak czytam co piszecie to zaczynam miec wyrzuty sumienia wrecz, ze sie do tego przyczynilem...
Cale szczescie został w klubie i bedziecie sie z nim widziec kilka razy w roku.
Cytat:
a ile jadł?
Jak to jadł? Je nadal i ma apetyt Na razie staram sie nie patrzec na szybko opadajacy poziom paliwka...
walkie, orson, obiecuje o niego dbac conajmniej tak jak o 45tke!
Jak czytam co piszecie to zaczynam miec wyrzuty sumienia wrecz, ze sie do tego przyczynilem...
Dbaj, dbaj - odwdzięczy Ci się
Wyrzutów sumienia nie miej, siłą nam go nie odebrałeś, to była nasza wspólna decyzja a Ty pomogłeś ją zrealizować, także nic się nie martw
kruszon napisał/a:
Cale szczescie został w klubie i bedziecie sie z nim widziec kilka razy w roku.
I to jest wielki pozytyw tej całej sprawy, może nawet dasz się przejechać?
Będzie miła odmiana po karawanie jakim się obecnie przemieszczamy
Kolor srebrny
Opel Vectra 1.9 CDTi
Przebieg 124 900
Wyposażenie: zajefajne oprócz standardowych jakiś ABS, ASR, EPSów, poduszek powietrznych ma: dwustrefową klimę, wbudowane navi, podgrzewane fotele, które są skórzane, czujniki parkowania przód/tył, elektryczne lusterka i szyby, tempomat, automatyczna skrzynię biegów, czujnik deszczu, halogeny i tyle pamięta. Ma mnóstwo przycisków i troszkę mnie przytłacza, wczoraj przez przypadek włączyłam sobie podgrzewanie foteli. Poza tym jest wielki ale ma dobrą widoczność no i ma czujniki na przód. A i jeszcze ma sterowanie radiem z kierownicy więc to też jest fajne.
[ Dodano: Sro Lip 06, 2011 12:53 ]
i tak, 25 z nami zostaje, polubiłam to auto mimo, że podobno jest brzydkie
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
Ostatnio zmieniony przez tronsek Sro Lip 06, 2011 18:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum