Wysłany: Pon Lip 18, 2011 08:11 Proszę o szybką pomoc w ocenie [Rovera 25 1.4 16v]
Jestem bardzo bliski kupienia właśnie oto tego Rovera 25: http://otomoto.pl/rover-2...-C19804970.html
Miały być różne rzeczy począwszy od fiata punto 2005 do jakiegoś golfa. Lecz pada właśnie na to auto z Białegostoku. Oglądałem te auto wszystko ok chodzi jak rakieta nic nie stuka nic nie puka. Wszystkie dokumenty są. Ale chciałbym żeby jeszcze spojrzeli na niego sympatycy tej marki. Proszę o szybkie odpowiedzi. POZDRAWIAM!
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 18, 2011 08:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Technicznie jest wszystko ok. Gość rzetelnie razem z żoną opowiadał o samochodzie. W środku strasznie zadbany. Jedynie delikatne wgięcie przy baku. Ale dla pewności wrzuciłem go jeszcze tutaj.
Rzetelny czy nie, sprawdź zbiorniczek wyrównawczy do płynu chłodniczego. Czy płyn jest czysty (brak brązowych plam). Sprawdź czy pod korkiem nie ma oleju. I sprawdź czy oleju nie jest za dużo!!!
Jeżeli coś takiego znajdziesz, TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE
Wszystko było sprawdzane technicznie auto jest ok. Chciałem się zapytać jak oceniacie blachę czy nie był jakiś stuknięty czy co. Bo ja to nie umiem tego nigdy wywnioskować. Jeśli nic wielkiego nie ma to dzwonię do gościa i go biorę. Umówiłem się że zadzwonię w przeciągu 2 dni.
Na fotkach autko wygląda ładnie, a jak na żywo się prezentuje tego nie wiem, ale jak byś chciał to mógłbym z tobą go obejrzeć dokładnie, bo patrzę, że auto z Białegostoku.
Witam po pewnym czasie. No i stałem się posiadaczem ROVERKA powyżej. Jestem zadowolony że zdecydowałem się na ten samochód. Napisze coś o nim w niedługim czasie w odpowiednim temacie. A także poszukuję dobrego CB-Radia więc napisze w innym wątku. Dzięki za nakierowanie co miałem sprawdzić jeszcze. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum