przeciwmgielnych tylnych: nie pamiętacie, z której strony się świeciło )
Czy jest jakis przepis mówiący z której strony ma sie swiecić p.mgielne tylne
Pierwsze słysze żeby tylne lampy były też w wersjach eu/ang ... Niektóre samochody mają p.mgielną centralnie ( np peugot 206, x-trail ) lub dwie ( polonez )
No ja tam nie wiem, ale sprawdziłem i wiem na pewno, że lewa lampa jest ok. A skoro lewa jest ok, to nawet jakby prawa nie była ok, to bym się nie martwił
Chudson z tego co wiem to w Polsce światło przeciwmgielne tyle musi być przynajmniej z lewej strony, bo jakbyś miał tylko z prawej to ktoś mógłby Cię zawsze skasować od tyłu w lewą stronę, bo pomyśli, że to jakiś jednoślad czy coś
W przepisach pisze ,ze przeciwmgłowe tylne ( o ile jest jedno ) POWINNO być umieszczone z lewej strony lub po środku , o cofania nie znalazłem ani słowa gdzie powinno być umiejscowione . Teraz jeszcze kwestia interpretacji POWINNO nie znaczy przecież MUSI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum