Wysłany: Wto Sie 30, 2011 09:14 [R25] przepalające się bezpieczniki
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2001
witam.mam znowu mały problem.Przepala mi co 2-3 dni bezpieczniki w tylnej wycieraczce.Rozłączyłem najpierw włącznik klimy na desce bo jak mi staje wycieraczka znaczy przepala bezpiecznik w czasie pracy tylnej wycieraczki to włącza mi się klima??Po rozłączeniu dalej pali bezpieczniki.Mam zamiar zajrzeć do tylnej klapy do mechanizmu i kostek ale jak do tego się zabrać żeby nic nie urwać lub zepsuć.Widać tylko dwie śrubki i tyle.A jak nie tam to gdzie coś jest aby ewentualnie pśiknąć wd 40?Pomocy
Ostatnio zmieniony przez szoso Wto Sie 30, 2011 11:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 09:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Więc.Byłem,widziałem,zwyciężyłem.Do rzeczy.Ktoś już grzebał w kablach w tylnej klapie.Dwa są sztukowane.I to tak po chamsku.Oczywiście absolutne minimum izolacji(jakby taśma kosztowała majątek)Jeden z kabli bodajże od ogrzewania tylnej szyby(grubszy)niezaizolowany do końca a drugi cieńszy od wycieraczki(sprawdzałem)przerobiony na konektory i też niezaizolowane.Więc nie muszę chyba mówić że wciśnięte to na siłę w budę i pozatykane.Biorąc pod uwagę pogodę na wyspie to niezła tam musiała być dyskoteka w czasie opadów.Więc zaizolowane i czekam co dalej.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum