Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam mam problem z dostaniem tych 2 tulei co są na stabilizatorze, u tomiego niestety niema. Ktoś może miał ten problem ? Kupił coś innego. Ew z czego podejdzie taka guma. Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 11:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam ten sam problem, tyle że z gumami 25mm (RBX10036). W Rimmerbros nie mają od kwietnia br. i nie wiedzą, kiedy będą mieli następną partię, w Polsce S-part i Tomateam nie odpowiadają na zapytania (czyli pewnie też nie mają). Zapłaciłem za nie już nawet w Brown & Gammons, ale potem okazało się, iż jednak nie mają, choć wcześniej zapewniali, iż gumy są na stanie. W zamian oferowali mi poliuretany, ale takich to ja nie chcę... W South Lake Mini też nie odpowiadają, podobnie jak producent/dystrybutor w Chinach. W Tedgumie szukałeś?
Jeśli nic nie znajdę, to tymczasowo zapewne zastosuję patent z kawałkiem dętki włożonym między ucho trzymające drążek a rzeczoną gumę.
EDIT: Raptile, ale te gumy do Twego auta są dostępne w Rimmerbros i to nawet w przystępnej cenie.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
2 sztuki. Co do zamówienia, to wszystko jest opisane na stronie. Kiedyś u nich zamawiałem, przesyłka doszła w ciągu tygodnia. Płatność kartą. Wcześniej możesz zapytać o koszty przesyłki - powinny wynieść coś koło 5-6 funtów.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
witam nie wiem czy temat został gdzie indziej rozwiązany ale chce wszystkich po informować że tuleje stabilizatora do r200 pasuja od hondy accord podaje nr org. 51306-SM-961
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum