Wysłany: Czw Gru 15, 2011 22:13 [R45]Skraplanie wody
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Czy to normalne , że w taką pogodę jak mamy obecnie , skrapla się woda na klapie bagażnika ? Po otworzeniu bagażnika mam wodę , ale tylko po wewnętrznej stronie klapy , nigdzie indziej nie ma wody w środku jest tylko na tej wewnętrznej częsci klapy . Woda nie leje się , tylko są takie kropelki , jak rosa na trawie rano .
Ostatnio zmieniony przez szoso Pią Gru 16, 2011 09:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 15, 2011 22:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pod kolem nie mam nic wody . Jeżdżą ze mna płyn do spryskiwaczy zimowy i płyn do chłodnicy też zimowy . A jeszcze jedno takie pytanko , do czego jest ten odpowietrznik w bagażniku tak w skrótcie ? I jak go uzywać ?
Ja jak mam jakis baniak w bagazniku to od razu paruje mi tylna szyba, wiec nic takiego nie woze na stale. a odpowietrznik ja uzywam do przerzucania przewodow z zewnatrz do wnetrza samochodu
Woda w okolicach kola zapasowego bardzo popularny problem. Natomiast na klapie ja też często mam taką rosę. Może faktycznie problem tkwi w przewożonych płynach. Trzeba to sprawdzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum