Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 103 Skąd: nowy sącz
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 17:16
Lukasz17i napisał/a:
Gościu przyjoł to powiedział że on musi czyścić wszystkie węże ale to powinno byc w cenie do niego oburzył się powiedział że mu 2 dni
Adrian wwl rozkminiałem co ma Lukasz na myśli i wyszło mi coś takiego: gościu przyjął mi auto ja mu powiedziałem że powinien wyczyścić wszystko w cenie. On się oburzył i powiedział że mu to 2 dni zajmie. Jak się mylę to niech mnie poprawi Lukasz17i. Pozdrówka hehe
_________________ Tylko ci którzy nic nie robią nie popełniają błędów
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 17:36
Troche lipna sprawa ,czyli jednak nie chciało sie juz panu mechanikowi wymyc całego układu ,a szkoda by miał wszystko na wierzchu.
Wiec teraz aby zrobił to dokładnie to nie dziwie sie,iż powiedział ze zejdzie mu to 2dni.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 84 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 00:09
Gościu wytrzymał auto 2 dni zbiorniczku w płynie może nie ma oleju ale dalej wszystko jest tłuste licznika oczywiście nie naprawił powiedział że to coś z elektryką a on nie ruszał jednym słowem partacz powiedział żebym wpadł za miesiąc to jeszcze raz umyje ogółem nie polecam tego pana pomimo że miły nie umie poprawić tego co zaczął a auto mi potrzebne do robienia km a nie stania na warsztacie .
[ Dodano: Czw Lut 23, 2012 00:09 ]
Przepraszam za niezrozumiałość pisałem na szybko w pracy jak coś polecam się pracuje w serwisie autoryzowanym noki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum