dać coś da bo zmniejszy zwężenia idące do dmuchawy aczkolwiek nie lepiej od turbo wyjść aż do samego IC
Po kupnie IC sprawdzę te węże silikonowe ze spiralą które da się wyginać jakby udało sie dojść za silnik i kawałkiem polerowanej zakończyć na turbo ?Link Strona 231
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Znajdz pierwszy lepszy DOBRY zakład gdzie robią wydechy i Ci to z nierdzewki dogną. Ja właśnie dzisiaj byłem odebrać komplet rur na dolot do AR. Wszystko dogięte tak aby pasowało Plug&Play (te dwie powyginane rury w środku
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Ja płaciłem 270zł za te dwie rury. Może by szło gdzieś załatwić taniej ale to trzeba bu szukać taniego zakładu później wstawiać auto na cały dzień żeby dopasowali na aucie, a tu mi znajomy z forum AR dogiął dedykowany gotowy zestaw do AR 147 pod FMIC'a. Do kompletu brakuje mi tylko jeszcze 2 kolanek silikonowych 90 stopni do podpięcia IC, a to czerwone 135 stopni jest do podłączenia pod turbo.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Teraz pytanie gdzie takie coś by można było dać wykonać lub kto wygina takie rury z Alu 200zl jeszcze by mi było np warto wydać na ta rurę
Co wy na to
Panowie takie coś może wykonać firma zajmująca się balustradami i poręczami do domów. Moje rury do IC zostały wygięte na numerycznej giętarce do rur właśnie w takim zakładzie.
Powodzenia.
_________________ Na sprzedaż 4 szt opon Uniroyal Rally 550 - 205/55/R15 - bieżnik 6,4mm cena 400zł za kpl.
No biorąc pod uwagę cene 75 funtów za ten kawałeczek rury z pierwszego posta to nawet rzekł bym, że bardzo tanio
Co do 5KM i 16NM to chyba razem z większym FMIC'em
Remi zamiast zadawać na forum jakieś dziwne pytania o to gdzie Ci to dogna już dawno poszukał byś u siebie jakiegoś zakładu z giętarką i miał już tą rurę zamontowaną bo to żadna filozofia wygiąć jeden łuk na rurze.
Remi zamiast zadawać na forum jakieś dziwne pytania o to gdzie Ci to dogna już dawno poszukał byś u siebie jakiegoś zakładu z giętarką i miał już tą rurę zamontowaną bo to żadna filozofia wygiąć jeden łuk na rurze.
Zadąłem pytanie bo trzeba mi było mały brainstorming i tyle
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum