Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sro Mar 14, 2012 17:10
dziś rozebrałem prawy tył i np niewiem jak można uszkodzidzić pierścień skoro to jest kawał metalu bo jeśli dobrze myśle ten pierścień to tylna część piasty??zaraz wstawie fotki z operacji bo coś mi tam nie pasuje... czujnik powinien sie trzeć o piaste??
[ Dodano: Sro Mar 14, 2012 17:10 ]
jedno zdjęcie troche słabej jakości niestety dysponowałem tylko telefonem,koło czujnika jest dość wyrdzewniała blacha osłoniająca tarczo-bęben
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 14, 2012 17:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam niewiem gdzie napisać to może podepnę się tutaj, wymieniałem dzisiaj czujnik ABS prawy przód bo nie chodził mi licznik teraz wszystko oczywiście ok tylko zaciekawił mnie jeszcze jeden czujnik w prawym przednim kole, przewody czujnika lecą obok tego z ABS-u gdzie wchodzi, nie mam pojęcia bo jest przerwany ,z autem nic się nie dzieje ,ale warto spytac może to coś przydatnego z góry dzieki i pozdrawiam.
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 22:21
skoro temat powrócił to napisze że u mnie problemem była rdza z osłony blaszanej tarczobębna na prawym tyle po wyczyszczeniu i zaklajstrowaniu rdzy spokój jak narazie
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum