Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 17:54 [MG ZS 180] Przydałaby się jakaś opinia.
Witam,
Przymierzam się do zakupu jakiegoś zs ale jest ich jak na lekarstwo.
Dzisiaj takiego znalazłem:
http://otomoto.pl/mg-zs-180-v6-C23526757.html
Może ktoś już oglądał i może się podzielić jakimiś wrażeniami, spostrzeżeniami. Będę wdzięczny.
Pozdrawiam,
_________________ Był --> Rover 400 1.6 LPG 1999
Jest --> Audi A4 Avant 1.8T LPG 1999
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 17:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pierwsze co mi się nasuwa to zdjęcia środka robione przy ładnej pogodzie, a zewnątrz w deszczu. Na tylnej klapie nie wiem czy to brud czy pierwsze zalążki rdzy, brakiem oznaczenia modelu na klapie bym się nie przejmował. Po za tym ogólnie ok, środek zadbany, pedały nie są mocno wytarte, kierownica też ok. Auto warte tej ceny, bo z tego co widzę sprzedający dodaje radio i koła zimowe, dodatkowo ma faktury na to co robił. Tak to już jest z tymi modelami, że trzeba wyczekać swoje aż coś się ciekawego pojawi Swojego gdzieś za rok też wystawię.
Pierwsze co mi się rzuca w oczy to lampy przednie od Rovera 45..co mogłoby oznaczać że z przodem coś było robione ( pewnie jeszcze angliki ) po za tym przód auta jest kiepsko spasowany, z tyłu brak oznaczeń na klapie , drzwi kierowcy również wyglądają jakby miały inny odcień i jakoś tak "krzywo" zamontowane ( moze to złudzenie) noo i ta RURRA z tyłu trochę jak dla mnie za "duża" . Oczywiście spalanie +2 l do każdego ale o tym było już na forum. Auto trzeba obejrzeć na własne oczy bo po fotkach to można zauważyć tylko te najbardziej rzucające się w oczy detale.
Reflektory przednie są na 100% angielskie. Tylna klapa też raczej nie powinna korodować w tym roczniku. Pozwala to podejrzewać że auto było bite zarówno z tyłu jak i z przodu jednak bez dokładnych oględzin nie można być tego pewnym.
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pią Mar 30, 2012 20:26
Niezłe macie oko Panowie. Prawdopodobnie w niedziele pojadę obejrzeć autko to napiszę co i jak.
Te lampy to faktycznie angliki. Może nie był mocno puknięty. Zobaczymy, daleko nie mam.
_________________ Był --> Rover 400 1.6 LPG 1999
Jest --> Audi A4 Avant 1.8T LPG 1999
Najłatwiej po tym jak świecą Ja w przypadku R45/MG ZS poznaję po szkłach. Stojąc przed autem dolna kreska na europejskim świetle mijania układają się tak: ---\ natomiast w angielskim tak: /---
Poniżej moje reflektory:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum