Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 297 Skąd: kolbuszowa
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 17:03 [zr]jest belka pod tylnim zderzakiem??
Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
Witam kiedys patrzyłem za przewodem do podcisnienia do tłumika i zobaczyłem ze pod zderzakiem nie ma zadnej belki tylko dwa takie słupki i nie wiem czy to jest oryginalnie tak?
_________________ ekipa.rzeszow.pl
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 17:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam, Proponuje uważać za swoje Roverki z tyłu są bardzo miękkie.
1 sprawa że nie mają z tyłu wzmocnienia tylko takie 2 stopki przykręcane.. a zaraz za tym tylny pas i 2 cienkie podłużnice które szybko się gną. Ja akurat miałem wersje włoską a podobno produkowane w Anglii czy gdzieś tam miały twardsze blachy ale to tam.. : )
Moj Rover miał uderzenie z tyłu przy prędkości 30-40 km\h "Tylko" i musiałem wymienić całą podłogę(tam gdzie koło zapasowe) do Belki , pas tylny(tam gdzie światła) oraz lewy tylny błotnik . Oczywiście większość na zgrzewach więc śladu nie ma i mogę nim dalej śmigać
Oczywiście gdybym nie miał warsztatu nie opłaca się tego robić, więc jeśli chcecie pocieszyć się swoim Roverem czasem lepiej odpuścić hamulec i ruszyć do przodu gdy widzicie że ktoś wam w Dup* leci Bo pieniądze z ubezpieczenia nie zwrócą wam Samochodu Pozdrawiam !
ps. Dorzucam fotke dla zobrazowania. Sorki za jakoś zdjęcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum