buahahaha to faktycznie drobna chociaż marka i pojemność stają się mało ważne jak ktoś szykuje autko typowo pod wyścigi a nie dla tzw małego smaka....w łodzi już widziałem starą hondę civic która dotrzymuje tempa EVO a merc AMG został w tyle.
Ps. zamiast kompresora może lepiej większa turbina+itercooler+ blow out+dolot+chip to tak na początek
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 22:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to teraz odpowiedz sobie na pytanie czy gdybyś mógł dostać jedno z tych aut wybrał byś civica, EVO, czy AMG?
AMG
[ Dodano: Sob Maj 26, 2012 14:09 ]
osarro napisał/a:
Ps. zamiast kompresora może lepiej większa turbina+itercooler+ blow out+dolot+chip to tak na początek
U mnie nie ma turbo, intercooler bedzie jak wsadze kompresor, blow off nie daje mocy, dolot będzie, chip(?).
W tym samochodzie najrozsądniej wychodzi kompresor, bo turbin nie ma za bardzo gdzie upchać, poza tym są o wiele droższe.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
bociannielot napisał/a:
to teraz odpowiedz sobie na pytanie czy gdybyś mógł dostać jedno z tych aut wybrał byś civica, EVO, czy AMG?
AMG
pewnie civica bo na utrzymanie AMG pewnie bym zbankrutował druga strona to taka że mina kolesia w AMG na światłach byłaby bezcenna ale to już tylko taki smaczek
A jeżeli miałbym kasę na utrzymanie to i tak wolałbym EVO
Jeżeli ktoś ma dać w prezencie to biorę najdroższy
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum