Właśnie najlepiej grające radia to stare radia i to starsze niż tylko 7 lat , ale jak ktoś się uprze na nowe radio bo ma papiery i ładnie się świeci ... to to JVC jest chyba najlepszym wyborem .
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 22:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Właśnie najlepiej grające radia to stare radia i to starsze niż tylko 7 lat
Ja ostatnio kupilem nowego JVC KD-LHX551 EXAD, model z 2005 r. za ok. 100€ . Szkoda ze nie kupilem drugiego na zapas bo juz zniknelo z oferty . Nie wiem ile trzeba by bylo teraz na radio wydac (obecny model jakiegokolwiek producenta) zeby chocby otarlo sie o ta jakosc dzwieku.
Witajcie powiedzcie mi jaka jest różnica między radiem JVC KD-R302 a JVC KD-R312 cenowo propozycja 1 wychodzi dużo taniej niż 2, wygląd mają identyczny.... proszę o pomoc...... z góry dzięki
Ciekawa sprawa, jeśli chodzi o JVC KD-X30.
Jeśli podłączam pendrive'a bezpośrednio do złącza USB, KD-X30 go nie widzi.
Jeśli podłączam pendrive'a za pośrednictwem kabla USB (tzw. przedłużacza), KD-X30 widzi go i bez problemu odtwarza pliki mp3.
Jeśli podłączam pendrive'a za pośrednictwem kabla USB (tzw. przedłużacza), KD-X30 widzi go i bez problemu odtwarza pliki mp3
Jeszcze nie, ale spróbuję.
Kontaktowałem się też e-mailem z JVC, ale gość się z takim przypadkiem nie spotkał.
Przetestuję na innym pendrivie.
[ Dodano: Sro Sie 15, 2012 18:42 ]
gwidon1701 napisał/a:
Robertus74 napisał/a:
Jeśli podłączam pendrive'a za pośrednictwem kabla USB (tzw. przedłużacza), KD-X30 widzi go i bez problemu odtwarza pliki mp3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum