Wysłany: Pon Lip 02, 2012 20:53 [Rover 416 SI B+GAZ 1997r.] - Proszę o szybką opinię.
Siemka,
Ponownie się zgłaszam i chciałbym na szybko zapytać o opinię na temat tego Rover'a, czy warto dać za niego 2900zł, czy też nie. Jak myślicie czy posłuży mi jeszcze z 2-3 lata, jeżeli jeżdżę rocznie 20000-15000 km. Oczywiście tak jak w poprzednim przypadku jeżeli ktoś z klubowiczów/znawców marki mieszka w pobliżu, to czy mógłby te autko dla mnie obejrzeć, będę niezmiernie wdzięczny. Jak wiecie budżet mam ograniczony, a chcę jednak przełamać zasadę i kupić w okazyjnej cenie perełkę, może graniczy to z cudem, lecz nie poprzestaje na tym.
Jeszcze raz wielkie dzięki za fachowe opinie i oczywiście kciuki dla wszystkich
Tragedii nie ma.
Rdza w gratisie w standardowych miejscach.
Jeśli silnik żywy, zawieszenie niewywalone za mocno to można brać. Blacha jeszcze ze 2lata wytrzyma.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Wysłany: Sro Lip 04, 2012 15:39 Re: [Rover 416 SI B+GAZ 1997r.] - Proszę o szybką opinię.
Swiezak napisał/a:
Siemka,
Ponownie się zgłaszam i chciałbym na szybko zapytać o opinię na temat tego Rover'a, czy warto dać za niego 2900zł, czy też nie. Jak myślicie czy posłuży mi jeszcze z 2-3 lata, jeżeli jeżdżę rocznie 20000-15000 km. Oczywiście tak jak w poprzednim przypadku jeżeli ktoś z klubowiczów/znawców marki mieszka w pobliżu, to czy mógłby te autko dla mnie obejrzeć, będę niezmiernie wdzięczny. Jak wiecie budżet mam ograniczony, a chcę jednak przełamać zasadę i kupić w okazyjnej cenie perełkę, może graniczy to z cudem, lecz nie poprzestaje na tym.
Jeszcze raz wielkie dzięki za fachowe opinie i oczywiście kciuki dla wszystkich
za 2900 można podejrzewać co to będzie za pojazd. ale jest nadzieja że coś jest wart.na pierwszym miejscu stan blacharki tylnych nadkoli i progów. może ich już tam nie być, po drugie jaki stary gaz,być może butla wychodzi bo gaz jest starego typu, no i tak jak koledzy piszą o uszczelce pod głowicą. z żyrardowa jest około 30km, weź jakiegoś znajomego/kolegę i bryknijcie się obejrzeć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum