Pomógł: 7 razy Dołączył: 21 Lut 2012 Posty: 119 Skąd: Radom
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 10:59
Ta klapa bez miejsca na tablice to jest jakieś nieporozumienie. Wygląda jak specjalnie szpachlowana. A fuj ! Ogólnie ze zdjeć to średnio jest się do czego czepić. "+" za climatronik.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 11:16
Lysy_, ta klapa tak miała po lifcie fabrycznie
[ Dodano: Pią Lip 27, 2012 12:16 ]
a jak się czepiać to lekko porysowany tylny zderzak, wgniotka na klapie pod lotką i lekko również źle spasowany jakby ten tylni zderzak
jeszcze tylko nie jestem pewna jak sie diesel ma...czy lepiej jednak szukac benzyny?
dzis zauwazylam takiego:
oczywiscie pierwsze na wyglad...jak to kobieta
fotel kierowcy przetarty, ale chyba w miare odpowiada podanemu przebiegowi-co mowicie?!
troche daleko...wyprawa jak nad morze...pytanie czy warto ryzykowac....
Zobaczymy kto pierwszy...choć każdemu daleko
Fajne auto i bym wzięła...jednak z drugiej strony już trochę wystawione jest i jakoś nikt się nie skusił....może coś znim nie do końca dobrze....
Rom, dla dziewczyny może być, ale ja wolę większe, przestrzeń dla dzieci i koniecznie 5-cio drzwiowe napewno będę zaglądać na ogłoszenia i prosić o Wasze opinie, bo są cenne
[ Dodano: Pią Lip 27, 2012 21:13 ]
Poza tym powiem tak MUSI BYĆ ROVERek
pierwszy był 214-super, teraz 416, komfort o niebo lepszy, więc pora na 45
szkoda tylko, że nie ma ich od 2005
przywiązanie...to mało powiedziane...ja już się boję tego, że ich więcej nie ma...2005 koniec produkcji i potem jakieś roewe, które nawet dobrze znane nie jest....
czekam na dobry okaz z 2005 roku i go złapie
a potem długo nie opuszczę...
miałam polówke i sprzedana bo jakoś kiepsko się jeździło, mimo, że to vw...
!jest sentyment, ale też zadowolenie z jazdy i eksploatacji, ale, że znawcą nie jestem to wolę wrzucić Wam link i pomożecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum