Poszukiwań Rovera ciąg dalszy. Dzisiaj wpadło mi w oko ogłoszenie o 600 w dieselku, bardzo proszę o rzut okiem i wskazanie elementów, które mogłyby wydawać się podejrzane.
Oglądałem autko, z zewnątrz bez większych zastrzeżeń, w środku trochę gorzej- ramka centralna, "trzymająca" drążek zmiany biegów, i biegnąca do samej góry, za radio jest połamana i usunięta, więc w zasadzie do wymiany, el. szyba pasażera nie działa, wiązka szwankuje, biegi wchodzą ciężkawo; jakaś tam poduszka do wymiany, wszystkie hamulce do roboty, no i kasochłonne duperele typu brak radia i zimówek. Ogólnie można się pobawić, ale przyznam że obecnie nie mam na to ochoty ani chęci. Sprzedawca bardzo otwarty i uczciwy.
-------------
Bardzo proszę o rzut okiem na tę czterysetkę. Z góry dziękuję
Ano typowe, ja po prostu wolałbym zapłacić więcej, ale nie targać auta po zakładach, a sam nie jestem szczególnie uzdolniony w dłubaniu przy samochodach
Najlepiej to zwerfikowac, dzwoniac i pytajac o nick.Zle tez nie wyglada.Ciekawe co z elektryczna antena, bo na zdjeciach wyglada jakby sie nie wysuwala.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Jest napisane, że od roverkowicza. Mógłby tylko kosztować z 500 zł mniej.
500 zł na pewno uda się utargować. Przebieg podany w ogłoszeniu wynosi 280 tys. km, tymczasem na fotce licznika widnieje 249 tys. km. Zdjęcia trochę starawe?
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum