Jako, że to mój pierwszy post pragnę powitać wszystkich. Proszę o ocenę auta http://moto.allegro.pl/it...6400_pilne.html ponieważ mam tam kawałek i nie wiem czy opłaca się jechać. Jedna rzecz która mnie zaniepokoiła to przycisk od klimatyzacji zlokalizowany po prawej stronie deski rozdzielczej, czy może to snuć podejrzenia co do przekładki z anglika? Auto będzie służyć mojej dziewczynie do jazdy tylko po mieście więc od razu zapytam czy w ogóle rozważać silnik SDI czy skupić się tylko na benzynie 1.4; zależy nam przede wszystkim na ekonomiczności i niezawodności. Z góry dzięki i Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 09:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 09:55
Auto podejrzanie tanie jak na rocznik. Brakuje listew na zderzakach. Jak dla mnie wieśniacza końcówka wydechu i naklejki na tylnym zderzaku (ale jak kto lubi ). Ze zdjęć też niewiele widać mim zdaniem. Może jeszcze ktoś kto miał R200 się wypowie.
Jedna rzecz która mnie zaniepokoiła to przycisk od klimatyzacji zlokalizowany po prawej stronie deski rozdzielczej, czy może to snuć podejrzenia co do przekładki z anglika?
Może klimatyzacja była dokładana i ktoś po prostu włożył ten przycisk w miejsce przycisku od halogenów przednich bo nie wiedział jak jest w oryginale.
pepperoni napisał/a:
Auto będzie służyć mojej dziewczynie do jazdy tylko po mieście więc od razu zapytam czy w ogóle rozważać silnik SDI czy skupić się tylko na benzynie 1.4
Jak autko do miasta to tylko benzynka
http://moto.allegro.pl/it...6400_pilne.html
-spasowanie przodu i tyłu
-brak przedniego znaczka na grillu, ale to szczegół
-brak chromowanej listewki na tylnym zderzaku
-kupiony w polskim salonie
-brak fotki silnika
Tak ogólnie to roverek nie wygląda źle. Najlepiej poproś sprzedawce o więcej zdjęć lepszej jakości, no i zapytaj o ten przycisk klimatyzacji czemu nie jest na swoim miejscu.
Dzięki bardzo za szybkie odpowiedzi. Jeszcze jedno drobne pytanie bo nie chce zaśmiecać innych działów czy w Roverze 25 (rocznik 2000-2001) jest montowany ten sam silnik 1.4 16v co w serii 200? Z góry dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum