Witam
Przywiało mnie tu w poszukiwaniu Rovera 600 koniecznie 2.0T
Znalazłem dwie sztuki ale jedna jest w kiepskim stanie a drugą igiełkę ktoś mi sprzątną z sprzed nosa. Teraz trochę mi się spieszy i liczę, że może tu znajdę coś ciekawego
Jeśli ktoś zna ten egzemplarz z Malborka to proszę o opinię.
Ostatnio zmieniony przez Nipto Wto Wrz 18, 2012 14:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 09:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pośpiech jest bardzo nie wskazany jesli chodzi o kupno auta. Chyba że masz worek pieniędzy Powodzenia w poszukiwaniu , niestety coraz bardziej deficytowy towar sie to robi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To że ciężko to zauważyłem niestety Znalazłem tylko 3 szt.
Alternatywą jest Volvo V40 z silnikiem T4 i jest tego o wiele więcej ale jakoś tak nie przypadł mi do gustu:/
W niedzielę jadę do Malborka i zobaczę co i jak. Jak nie kupię i nie znajdę innego to Vito_ będzie szukał następnego bo to on jest winien mojego zainteresowania tym samochodem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum