Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 21:15 [R45]slaby nawiew w kabinie
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
witam , mam problem otóz nawet jak zrobie na 4 bieg to dmuchawa ciezko chodzi ( buczy ) a z kratek wieje slabo , wyjałem filtr i dmuchawa daje dobrze tak mi sie wyadaje tzn wsadzilem reke w miejsce filtra , dla proby złozylem wszystko bez fitra i to samo , co może być tego przyczyną ? czy ten typ tak ma?? w poprzednim aucie na ostanim biegu dawało , że ... pozdrawiam czekam na jakies podpowiedzi
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 21:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok w wiatraku bylo lisci juz chodzi ok ale mam jeszcze jedno pytanie jak jade tak powyzej 80 km to slysze jak dmucha gdzis wiatr przykladam reke do drzwi i nie czuc zeby gdzies dmuchalo co to moze byc
U mnie w roverku jest tak, że jak jadę i mam wyłączony nawiew to czuć jak leci powietrze z dmuchawy, ale nie daje to dźwięku. To co u ciebie jest to po prostu TTTM, ewentualnie nie zamykaj szyby w 100% do końca to powinno pomóc, mimo wszystko szumu w 100% się nie zlikwiduje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum