Wysłany: Czw Paź 04, 2012 10:39 [620 SDI] Napinacz paska wielorowkowego, czy taki pasuje?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, poszukuję pilnie napinacza do paska, bo mi się rozleciał Nowy strasznie drogi a narazie mam lekki kryzys z kasą. Czy ten bedzie pasował? http://moto.allegro.pl/ro...2641401979.html Bo słyszałem że 2 typy są. Ja mam 99 rok z klimą jakby co.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 04, 2012 10:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tego ze zdjecia to nie bierz, bo widać, że już zaczyna tracić osiowość .... proponuje z doswiadczenia kupić nowy jednak ... a jak naprawdę nie masz $$ to swój daj do regeneracji ... opis na forum gdzieś jest. Trzeba wytoczyć tuleję z teflonu. Kumata "złota rączka" z tokarką da sobie radę.
Niestety przy moim rozleciała się sprężyna, więc tulejka i tak mu nie pomoże jego dni są policzone. Naprawde nie stać mnie teraz na nowy. Zamówiłem tego z ogłoszenia i ewentualnie tego zregeneruje. Brat jest operatorem tokarek CNC więc mi wytoczy tulejkę. Chciałem się tylko dowiedzieć czy pasuje, ale mechanior dzwonił i podał mi numery i są takie same, także bedzie git. Chyba...
powinien pasować ... wcześniej (do 96 roku) były stosowane inne napinacze, ale różnica to tylko ustawienie kołka ustalającego. Jak przyjdzie ten napinacz, to go obejrzyj i jak już zaczna rzeczywiście ruszać się nie tylko w osi, ale też ma luz na boki, to od razu go zregeneruj. Napewno dłuzej pochodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum