Wysłany: Pon Paź 08, 2012 15:19 [mg zr] komputer 1.6 16v w silniku 1.4 16v problem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2002
witam mam problem z komputerem a właściwie komputer z 1.6 w 1.4 wygląda ze auto przylewa i niema mocy na dolnych obrotach no i duzo pali czy jest możliwość wgrania do komputera 1.6 mapki paliwa z z silnika 1.4 proszę po odopowiedz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 08, 2012 15:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Podaj numer swego kopma co teraz masz.
Wątpię, aby dało się w grac same mapki, jak coś to tylko wymiana co za sobą ciągnie również wymianę modułu immo i pilota.
[ Dodano: Wto Paź 09, 2012 19:41 ]
druga sonde mam wyciągnieta z wydechu bo jak powiedział mój wcześniejszy mechanik ktury przerabiał wydech ona czyta tylko czyste powietrze i umieścił ja w puszce zeby miała tyklko czyste powietrze
Wiem, że niektórzy na forum śmigają wna kompach od wersji 1.6 przy silniku 1.4 i na odwrót, ale to przy starszej k-series z roku 96-99, ale przy nowszym powinno tez bez problemu śmigać. Silniki ogólnie niczym się nie różnią oprócz średnicy tłoka.
zukmen napisał/a:
wcześniej 1.6 ale rozrząd mi zle zrobili i sie rozleciał i odkupili mi 1.4 no i komp juz został
Hmm, do MG ZR nie montowali seryjnie silnika 1.6. Chyba że masz model R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum