Witam specjalistów o roverków nie mialem do czynienia jeszcze z tymi autkami , ale moja zona zakochala sie w modelu mg zr, w zwiazku z tym mam prosbe o pomoc, na co zwrocic uwage przy kupnie tego autka? ew podrzucam ogloszenie , jak myslicie warto sie tym zaiteresowac? pozdrawiam i dziekuje za pomoc
Regulaminowo musisz zamieścić jeszcze zdjęcie ogłoszenia (w razie gdyby wygasło).
Ale najlepiej jak otworzysz swój własny wątek.
Ale mimo to patrząc na to auto to tak:
- cena dość niska jak na poliftowy samochód i ten przebieg
- ASR i ESP niema, agregat ABS może posiadać obsługę ale na pewno to nie działa
- zmieniane tylne lampy, dla mnie obciachowe ale kto co lubi
- siedzenie kierowcy, pęka "skóra" na boczku
Ogółem wygląda dobrze, ale pytanie czy przypadkiem cena nie jest dlatego taka, bo auto ma HGF?
Witam specjalistów o roverków nie mialem do czynienia jeszcze z tymi autkami , ale moja zona zakochala sie w modelu mg zr, w zwiazku z tym mam prosbe o pomoc, na co zwrocic uwage przy kupnie tego autka? ew podrzucam ogloszenie , jak myslicie warto sie tym zaiteresowac? pozdrawiam i dziekuje za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum