Wysłany: Wto Paź 16, 2012 07:56 [R200] problem z pilotem centralnego zamka i imobilajzerem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1997
Witam koledzy i koleżanki.. Mam problem ze swoim Roverkiem [ 214si ] i nie wiem jak mam sobie z nim poradzić... Mianowicie zmieniałam akumulator i po zmianie piloty przestały reagować na jakiekolwiek komendy. Myślałam że chodzi o synchronizacje pilotów ( tak przeczytałam na forum ) ale niestety. Teraz samochód otwiera się z pilota ale nie zamyka?? Czy możecie mi jakoś pomóc albo ewentualnie polecić jakiegoś speca który zrobi to dobrze a nie wyciągnie kasę?? Z góry dziękuje za informacje
Ostatnio zmieniony przez Adrian Wto Paź 16, 2012 17:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 07:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wydaje mi się że tak.. ale na 100% nie jestem pewna... najgorsze jest to że on się otwiera za pomocą pilota ale nie zamyka? proszę napisz mi dokładnie jak wykonać tą synchronizacje pilota ... z góry dziękuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum