piotrekcrash, ELM u niego nie zadziała wiem bo mam taki sam jak on i łączy dopiero po 2000r
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 24, 2012 15:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak jednak się zastanawiam czy to jednak nie ccu. Czy w tej skrzyneczce jest coś co podtrzymuje jakieś napięcie, pamięć, nie wiem...
Otóż jak podpiąłem jak wcześniej napisałem to auto zapala. Jak odepnę tą zworkę to gaśnie kontrolka od otwartych drzwi i auto odpala jeszcze ze dwa razy. Za trzecim już objaw jak na początku. I właśnie myślę czy czasem nie to ustrojstwo nie jest uszkodzone, przynajmniej częściowo bo szyby w drzwiach działają, szyber też, klamka też w klapie....Jutro kolejne podpięcie przez fachowca, może już cos więcej będzie wiadome.
Spać już nie mogę przez to myślenie.... Do jutra
[ Dodano: Czw Lis 01, 2012 10:27 ]
Cześć Koledzy..|Czy może ktoś z was pamięta lub wie gdzie wchodzi ta wtyczka? Bo juz tyle się tego owkładałem i ta mi została . Poprostu nie pamietam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum