Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 21:45
teraz chyba dam do obszycia albo całą w drewno wrzuce,tylko musze znaleźć taki sam kolor drewienka,chyba kupie sobie drugą jakąś zdrachaną do testowania bo niewiem jakby cała w drewnie wyglądała
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Wto Sty 08, 2013 08:06
O ile pamiętam,to był już kiedyś ten temat. Wynikało z niego,że nie ma reguły. Wszystko zależy od kierowcy i organizmu.
Moja kiera w momencie zakupu miała ok.150 kkm i była w nienagannym stanie, w jednym miejscu miała malutkie zadrapanie typowo mechaniczne,ale skóra była super. W moich rękach po ok. 30-tu tys. zaczęła łysieć i to w miejscu gdzie najczęściej ją trzymam jedną ręką.
Wniosek- zależy od potu kierowcy. Są tacy,że jak gdzieś staną,to później trawa w tym miejscu nie rośnie.
...panowie dajcie sobie spokój z malowaniem olejna lub tandetnymi nakładkami z Tesco itd ...ja dałem do obszycia i kierownica wygląda jak fabrycznie nowa
http://allegro.pl/profesj...1995579182.html
na tej aukcji jest nawet foto mojej kierownicy po obszyciu
Link już nieaktywny, dasz namiary na tego "tapicera" ?
...panowie dajcie sobie spokój z malowaniem olejna lub tandetnymi nakładkami z Tesco itd ...ja dałem do obszycia i kierownica wygląda jak fabrycznie nowa
http://allegro.pl/profesj...1995579182.html
na tej aukcji jest nawet foto mojej kierownicy po obszyciu
Link już nieaktywny, dasz namiary na tego "tapicera" ?
Pomyślałem, że to dobry temat by pochwalić się swoją kierownicą , obszytą już jakiś czas temu w Lidzbarku Warmińskim.
Chyba jedyna w kraju kierownica -drewno w czarnej skórze .
Zdjęcia nieaktualne w temacie poduszki, bo jest już od rovera- tak jak powinno być .
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Sob Mar 30, 2013 08:28
xROnx, ja kupiłem całą kierownicę z nowym obszyciem w Art Bizarze, skóra jasny beż idealnie dobrana do koloru tapicerki . Jako że dokładałem tempomat potrzebowałem z kompletnym sterowaniem bo mojej nie chciało mi się przerabiać. Koszt - 229 zł - obszycie na allegro czy u tapicera - 150 .
Tylko że ja mam kierownice z drewnem... a znaleźć kierownice z drewnem w beżu... ciężko... a jeśli już jest w lepszym stanie niż moja to cena kosmiczna. Ciekaw jestem jakby wyglądała z obiciem skóry w kolorze aubergine - taki jak mam kolor wnętrza...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum