Zamiast znaczka MG można by było nakleić VW (zwłaszcza, jeśli chodzi o przód, bardzo mi się tutaj narzuca wizerunek nowszego VW) tudzież jakiejś innej azjatyckiej marki- tam by pasowało bez problemu.
Wygląda fajnie dużo miejsca w przedziale silnika i w ogóle z Rovera, to tylko chyba skrzynkę z bezpiecznikami zapożyczyli
Z Rovera zapożyczyli płytę podłogową (z Rovera 75), zmodyfikowany silnik 1.8 serii K (tylko pod nową osłoną). A w Europie, dostępny jest nowszy model. A tak w ogóle, to dokończony projekt Rovera 55.
Ciekaw jestem czy ruszy kiedyś sprzedaż nowych MG w całej Europie...
Póki co najbliżej Białoruś i Ukraina. Ciekawe jak z serwisem tam.
A tak poza tym: Wszyscy tak narzekają na wnętrze nowego MG6
Tutaj jest kilka zdjęć m.in zdjęcie wnętrza prototypowego RDX60
http://samochodyswiata.pl...hp?f=30&t=33331
Wiem, przednie światła też mi oplem zaleciały, chodź prototyp wygląda bardziej zadziornie (jak to mówi moja ukochana)
No i tył znacznie ładniejszy (chodź podobny).
Ale wracając do MG550, wnętrze jest takie sobie... liczniki w ogóle mi się nie podobają, cała deska jakaś taka...
Z komory silnika to tylko skrzynkę z bezpiecznikami kojarzę
[ Dodano: Wto Sty 08, 2013 23:22 ]
Tam chyba siedzi zmodyfikowana k-seria, strasznie jej ciekaw jestem, szkoda ze osłony nie zdjął.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum