Wysłany: Sob Mar 23, 2013 14:25 [Rover 75 MG ZT 2.0 V6] Czy warto kupić to auto?
Witam.
Powoli przymierzam się do zmiany samochodu. Znalazłem bardzo ciekawe ogłoszenie odnośnie Roverka 75 MG ZT 2.0 V6 z LPG. Na zdjęciach wydaje się być bardzo ciekawy, choć cena myślę, że trochę za wysoka jak na ten rocznik.
Ciekawy jestem też w kwestii przebiegu, czy na rocznik 2000 przebieg rzędu 86 tyś jest realny.
Co myślicie drodzy użytkownicy o tym ogłoszeniu. Może ktoś z Was oglądał już na żywo to auto?
Auto ze zdjec wyglada bardzo ciekawie,zadbane,chyba na jednym ze zdjec silnika brak 3 srub na pasie przednim,byc moze sa tam jakies kolki,nie wiem jak wyglada to mocowanie w MG ktos musialby podpowiedziec.
Cena w porownaniu do ogloszen francuskich nie jest za wysoka,przebieg trudno powiedziec,wynika ze auto jezdzilo ok 7 tys km rocznie?
Jedno mnie ciekawi dlaczego ktos wklada do auta instalacje LPG by sprzedac go za kilka miesiecy?
Dziękuję bardzo serdecznie. Faktycznie temat tego Roverka był już poruszany. Nie żebym nie szukał przed założeniem tematu ale jakoś po prostu go przeoczyłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum