żeby odbierało dobrze to antena musi być bardzo dobra i tylko na postoju to jest TV cyfrowa i inaczej nie da rady. Co do tunera to wiem z własnego doświadczenia że dużo zależy od modelu i procka jaki w środku. dzieju, podaj przykład cyfrowego odbiornika w aucie który odbiera dużo lepiej niż to co gość z BMW wykonał bo badałem temat i ogólnie jest lipa i wszystko zależy najbardziej od anteny i jej wzmacniacza.
[ Dodano: Pią Kwi 05, 2013 19:10 ]
czułość tych tunerów i tych co są fabrycznie jest podobna
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
To chyba już lepiej z czasem kupić fajną stację multimedialną niż dorabiać cuda dvb-t
Obawiam się że stacja będzie odbierać tak samo a sądzę że nawet gorzej niż zewnętrzny tuner.
MG TF 160 srebrny pocisk
Ale stacja multimedialna pociągnie dvd, mp3 i nowsza navi jednocześnie Nie mówiąc już o dźwięku, a dekoder, albo wzmacniacz sygnału zawsze można domontować
_________________ Śmierć na drodze pędzi jak szalona... - dlatego nigdy nie dam się jej dogonić! ];->
Krzysztof_89 no nie mam wyjścia tu się muszę zgodzić
MG TF 160 srebrny pocisk
TomaTeam już widzę dysponuje stacją multimedialną którą ja 2 lata temu kupowałem z Hongkongu. Jedna z lepszych i naprawdę spisuje się rewelacyjnie, nie wiem jak tutaj ale nawet tą co kupiłem stamtąd ma nawigację w języku polskim
Cena jest dobra bo ja za tyle kupowałem ale jeszcze musiałem płacic cło
Naprawdę polecam...i świetnie wygląda...
Stacja multimedialna z TomaTeam ma tą zaletę, że jest idealnie dopasowana pod Rovera/MG, natomiast jeśli chodzi o jakość dźwięku i ogólnie jakość odbiornika, to wydaje mi się, że firmy typu Clarion, JVC, Kenwood są lepsze, ale czy są odpowiednie ramki/adaptery pod takie stacje???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum