Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam serdecznie,
mam pytanie czy ktoś orientuje się bądź zna jakiś sklep czy stronę
gdzie mogę kupić lakier do mojego rovera dokładnie w kolorze coq najlepiej w sprayu ? Potrzebuję podmalować w kilku miejscach, wiem że mogę zrobić to w mieszalni, ale chciałbym kupić gotowy.
Z góry dzięki za pomoc
Ostatnio zmieniony przez sawek112 Sob Kwi 13, 2013 20:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 20:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ps. w mieszalni też nabijają i sprzedają w formie spray'a
sawek112 napisał/a:
wiem że mogę zrobić to w mieszalni, ale chciałbym kupić gotowy.
sawek112 poszukaj w sklepie z lakierami gotowymi, w sklepach motoryzacyjnych, ja bez problemu kupiłem swój LVD, nie był pod nazwą skróconą tylko pełną Charcoal Black
według kodu twój to NIGHTFIRE RED PEARL i takiego szukaj
Wracając do tematu to mieszalnie za nie duże ilości liczą sobie sporo np za 150 ml COQ ok 70 zł. Może zna ktoś jakiś sklep gdzie można kupić taki kolor w sprayu np i z wysyłką. Znalazłem na angielskim i niemiecki ebayu parę aukcji (nphttp://www.ebay.co.uk/itm/ROVER-MG-spray-paint-FREE-Lacquer-Nightfire-Red-COQ-916-/281056219767?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item4170419277) ale nie chcą wysyłać zagranicę. Może ktoś coś poleci.
sa spraye i spraye,jedne wysikasz do konca a drugie nie no i farba w tych plastikowych dyszach wysycha,no i tez nie które pluja,ja bym radzil kupis 2 setki bazy rozcienczyc i pomalowac pistoletem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum