Wysłany: Sob Cze 15, 2013 09:57 [Rover 200] Osłona alternatora
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1996
Szukam patentu na dolną osłonę paska alternatora.
Po wjechaniu w kałużę słychać chwilowy pisk paska i spedek napięcia, chyba wszyscy użytkownicy rover 200 to znają.
Jak Wy rozwiązaliście ten problem. Jeśli nikt nie podsunie pomysłu to będę musiał zajżeć pod auto,wymierzyć i coś wymyślić.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 15, 2013 09:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Szukam patentu na dolną osłonę paska alternatora.
Po wjechaniu w kałużę słychać chwilowy pisk paska i spedek napięcia, chyba wszyscy użytkownicy rover 200 to znają.
Jak Wy rozwiązaliście ten problem. Jeśli nikt nie podsunie pomysłu to będę musiał zajżeć pod auto,wymierzyć i coś wymyślić.
miałem to samo łożyska mogą Ci się kończyć. Osłonę też miałem, ale troche uszkodzoną i też woda mi leciała na pasek,ale było lepiej.
Osłona pasuje od diesla, mocowania musisz zrobić do stabilizatora, a z przodu to zrobiłem na opaski zaciskowe( zipy, trytytki i inne określenia tych pasków )
[ Dodano: Wto Cze 18, 2013 13:27 ]
leszczu napisał/a:
Kup oryginalna osłonę pod silnik.
do benzyny nie wychodziła,ale w sieci kiedyś znalazłem do benzyny- jakaś firma robi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum