Wysłany: Wto Lip 09, 2013 18:12 [R75] wąż chłodnicy I pomoc w jego nabyciu
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 2000
Witam
Jestem tu po raz pierwszy, więc proszę o wyrozumiałość.
Mam problem w postaci wycieku z przewodu chłodnicy, na skutek jego pęknięcia. Chodzi o model Rover 75 1.8. rok. prod. 2000 (benzyna). W załączeniu (mam nadzieję) fotki obrazujące usterkę. Mechanicy z Wałbrzycha cierpliwie omijają temat zamówienia przewodu i jego wymiany zrzucając go na mnie, w związku z czym moja uprzejma prośba do Was, czy moglibyście rzucić okiem na fotę i wskazać ewentualnego sprzedawcę (choćby na allegro, ponieważ nie wiem, jaki to dokładnie przewód), względnie może ktoś dysponuje takim przewodem i chciałby go sprzedać za rozsądną cenę. Będę bardzo zobowiązany za wszelkie podpowiedzi. Chodzi oczywiście o przewód w całości.
Pozdrawiam
Zdesperowany użytkownik
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 09, 2013 18:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Wto Lip 09, 2013 20:22
Ja bym pojechał pierw na jakiś szrot. Jak potrzebowałem do swojej 75 górnego węża chłodniczego, to na szrocie dobrałem z innego auta. Dostałem go za darmo i jeszcze właściciel mi podziękował, że mu trochę uluźniłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum