Wysłany: Pon Sie 19, 2013 22:37
Pierwszy wygląda względnie dobrze, tylko jak dla mnie to za czysto pod maską. Poza tym wnętrze nie wygląda na zużyte, tylko gałka od zmiany biegów jest niefabryczna. No i nie ma anteny.
Czarny wygląda IMHO jak jakaś sklejka, tylny zderzak jest chyba z R400, dziwnie wygląda lakier na tylnych błotnikach, jest w środku upi*dolony jak stół z tvnu, też ma niefabryczną gałkę, kierownica wskazuje na duży przelot, cieknie zbiornik płynu od wspomagania, górny wąż od intercoolera przepuszcza olej więc będzie do wymiany. Nie ma klimy.
Pierwszy wygląda względnie dobrze, tylko jak dla mnie to za czysto pod maską. Poza tym wnętrze nie wygląda na zużyte, tylko gałka od zmiany biegów jest niefabryczna. No i nie ma anteny.
Czarny wygląda IMHO jak jakaś sklejka, tylny zderzak jest chyba z R400, dziwnie wygląda lakier na tylnych błotnikach, jest w środku upi*dolony jak stół z tvnu, też ma niefabryczną gałkę, kierownica wskazuje na duży przelot, cieknie zbiornik płynu od wspomagania, górny wąż od intercoolera przepuszcza olej więc będzie do wymiany. Nie ma klimy.
poprosiłem go o zdjęcia silnika z bliska .... Ciekaw jestem odpowiedzi i czy wogóle wyśle. Na oględziny w stacji się zgodził to może nie ma nic do ukrycia
Brak płynu na zdjęciu to ewidentny sygnał ostrzegawczy.
Może to być uszczelka pod kolektorem dolotowym, ale niestety braki płynu mocno wspomagają problemy z uszczelką i głowicą..
Na pewno warto zbadać auto pod tym kątem. Jeśli na spotkaniu będzie płyn nalany idealnie pod poziom to warto o to spytać.
Co do zgody na oględziny na stacji - jeśli ktoś się nie zgadza to odpada od razu, może myśli że nakręcisz się tak mocno, że i tak weźmiesz...
Co do ceny porządnej naprawy uszczelki dla kogoś kto nie ma własnej robocizny to cena jest raczej 1200-1500 niż 1000. (myślę od razu o wymianie szpilek, bez nowej magistrali olejowej).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum