Hej ho Wszystkim
Planuję zakup kombiaczka z 2.5 V6
Czy jest ktokolwiek w stanie powiedzieć, czy omijać to autko, czy jechać obejrzeć?
VIN-u niestety nie znam
Z góry dzięki
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 18:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
rzucił mi się w oczy brak pokrywy plastikowej silnika poza tym widzę że ma chyba elektrycznie składane lustra :O bo tych przycisków jest na panelu po lewej dużo
Z przodu nie ma chromowanych owalnych obwódek przy klamkach wewnątrz. Brakuje znaczka MG na grillu. "Dywany" w stanie agonalnym.
Wlew płynu do spryskiwaczy zabezpieczony jakąś zakrętką.
Wydech chyba powinien być zakończony dwiema rurami.
no niestety... a że to "rodzynki" to wyboru wielkiego nie mam i trzeba ogarniać...
strach się bać czasem "zakupów"...
teraz mamy przejściową dogorywającą omegę, która była "super" podczas kupna miesiąc temu szkoda słów... dokładamy i dokładamy, a z g czekolady nie będzie i tak
a zbieramy się do własnej V6-ki od dawien dawna [wspomnienia z R75 w KV6 sprzed 4 lat bezcenne, niestety pożyczonej]
================================================
EDIT:
Słuchajcie... jak możecie, powiedzcie mi jeszcze na co zwrócić uwagę [wg. pasjonatów]... czego mogą nie zauważyć na diagnostyce
Bo... jednak kawałek drogi mam i ew. zajmę znajomym cały dzień, by pojechali ze mną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum