Wysłany: Sro Lis 20, 2013 12:18 [MG ZS i ZR] prośba o opinie
Witam, jestem tu nowy i nosze się z zamiarem kupna Rowerka(MG)...
oto moje dwa linki do oceny przez Was...pewnie auta były już oceniane
ale nie mogę nic na ich temat znaleźć...proszę o pomoc....
1.
http://allegro.pl/mg-zs-1...3697313208.html
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Lis 20, 2013 21:28
MG ZR:
Coś koślawa maska/zderzak, źle spasowane.
Czy na słupku nie powinna znajdować się blaszka z numerem VIN?
Poza tym wydaje się okej no i 4 drzwiowy - jak teraz patrzę, to żałuję, że mój nie jest 4 drzwiowy
Ten ZR już wisi i wisi... Nie wiem z czego to wynika ale pamiętam jak był jeszcze droższy więc chyba ludzie się o niego nie zabijają - pytanie z czego to wynika...? A ZS elegancki Sam w sobotę jadę kupić ZR'a ale może lepiej poczekać aż trafi się coś tańszego i ciekawszego. Co do ilości drzwi - trójki są mniej praktyczne ale wg mnie duuuuuużo lepiej wyglądają.
Pozdrawiam Michał
Ten ZR już wisi i wisi... Nie wiem z czego to wynika ale pamiętam jak był jeszcze droższy więc chyba ludzie się o niego nie zabijają - pytanie z czego to wynika...? A ZS elegancki Sam w sobotę jadę kupić ZR'a ale może lepiej poczekać aż trafi się coś tańszego i ciekawszego. Co do ilości drzwi - trójki są mniej praktyczne ale wg mnie duuuuuużo lepiej wyglądają.
Pozdrawiam Michał
Zasadniczo o żadnego rovera się ludzie nie zabijają , ciekawe dlaczego . Swoją drogo delikatne stłuczki itp nie dyskwalifikują samochodu .
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 21:26
soviet100 napisał/a:
Michu160 napisał/a:
Pozdrawiam Michał
Zasadniczo o żadnego rovera się ludzie nie zabijają , ciekawe dlaczego . Swoją drogo delikatne stłuczki itp nie dyskwalifikują samochodu .
Bo ludzie, którzy nie mają pojęcia o marce (a jeśli chodzi o MG to w ogóle większość ludzi, których znam to pierwsze słyszy co to w ogóle MG..) maja informacje, że części drogie, auta awaryjne i takie tam. Są w błędzie i tyle.
I w dodatku są jeszcze ludzie, którzy kupują auto pod kątem późniejszej sprzedaży, mi radzono abym mg/rovera nie kupował, bo później nie sprzedam. Ja nie posłuchałem, bo n ie bede jakimś golfem ani citroenem jeździł tylko dlatego, że później szybciej kupca znajdę.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pią Lis 22, 2013 09:15
Też nie popadajmy w mego zachwyt, jakies cudo to ani R ani MG tez nie jest, uznajmy że ma co najwyzej korzystny stosunek jakości do ceny, ale ja nie o tym, Panowie temat o konkretnych egzemplarzach a nam tu offtop wyszedł .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum