Wysłany: Wto Sty 08, 2013 07:15 [MG ZS 2.0 iDT 2002r ] VP 30 i zawór kata wtrysku
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam. W moim MG podczas wyprzedzania coś padło i auto zaczęło tracić moc, a po przekroczeniu 3000obr/min jakby odcinało dopływ paliwa i za autem chmóra siwo-czarnego dymu. Podjechałem na kompa i wyskoczył błąd P0216 zawór kąta wtrysku... Chciałem go zmienmić ( nr bosch 0281002413 ), ale niestety podobno już nie produkują. Obszukałem pół internetu i zanlazłem jakiś post, że zawór z Transita 2467010018 będzie pasował do tej pompy i tu moje pytanie czy już ktoś to przetestował i naprawdę działa. Nowy w Boschu kosztuje 540zł Nie chciał bym zainwestować 5 paczek poczym się okaże, że jednak "nie pasuje" ( nie działa jak należy ). Proszę o pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 08, 2013 07:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum