Tak.. Nawet ponad.. Raz nawet pod 230 podchodziło 620Si bo chciałem sprawdzić czy jeszcze mam na tyle zdrowy zestaw pod maską aby dojść do V-max ale niestety jakaś sierota mi wyskoczyła na lewy i przy okolicach 230 musiałem hamować.. jakieś 220+..
Sprecyzujmy nieco. Konkretnie zamknąłem zegar czyli 260km/h na liczniku.
Szkoda że nie nagrałem tego ale nawet nie myślałem że będę wtedy tak cisnął.
No ale że u sąsiadów za zachodnią granicą są dobre drogi to można było sobie pozwolić
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
W sedanie jak miałem 220 na liczniku to gps pokazywał 200km/h, generalnie chyba większość aut ma te 10% odchyłu o ile są założone opony wg zaleceń Rovera.
kiedys czytalem o tym artykuł, testowano w nim kilka samochodów i praktycznie każde auto przekłamywało prędkośc zawyżąjąc ją, co najwyżej % wartośc tych przekłaman różniła się.
Dokładnie.. A jak ktoś bardzo chce to może spróbować jeszcze skalibrować licznik tylko nie wiem po co
Spróbujemy dociągnąć kiedyś do tych 260 haha ...
Ale Ti sie nie da spokojnie...
1 raz wyjechałem od miesiaca Ti i na dzień dobry mnie zatrzymała policja haha.. Jak to znajomy policjant ujął "zbyt agresywnie Tomciu jeździsz, mówiłem Ci to już jak jeździliśmy motocyklem" haha
No i w trasie gdzie 620Si jechałem spokojnie 100 to Ti jade 130 - 140 hihi ^^
Lepszy i tak był spór na silniki..
To 2.0T 200kM tym się inaczej nie da
Pytanie policjanta "Ile Ci pali"... Odp 11 a co ? No właśnie..
A vectra 3.0 V6 biturbo 300kM i pali mi 8... da sie spokojnie ? da sie .. haha
Fajnie jest a najlepsze to, że auto już normalnie jeździ (filtr paliwa mam ale za późno się zabrałem za wymiane i odpuściłem bo ciemno).. Chwilke podymi na zimnym a jak sie nagrzeje i jade to ani na gazie ani na LPG nie dymi haha .. Powalone auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum