W aucie prawdopodobnie byla podstawowa wersja radia, ale tego nie wiem w 100%, poniewaz teraz mam nieorginalne radio 1DIN. Sterowanie w kierownicy jest, ale oczywiscie nie dziala.
Dzieki bardzo
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 09, 2014 20:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Czw Kwi 10, 2014 12:52
R75, a czemu takie coś chcesz montować ? Brzydkie niemiłosiernie, popsuje wygląd tylko. Już nie lepiej coś w wyświetlaczem 7'. Ja mam u siebie JVC KVX-810 i w ramce wygląda dużo lepiej niż ten wynalazek.
Fakt, trochę wynalazek, piękne tez nie jest ale ma wbudowany BT i kilka innych bajerów, można ustawić pomarańczowy kolor, budżet mam też ograniczony. Może kiedyś kupie lepsze
Pytanie jak z montażem, ponieważ to radio nie ma "kieszeni", tylko jakieś blaszki z boku, trudno mi powiedzieć czy oryginalne, ma czy nie, ale zakładam, ze ramka o której pisałem wyżej załatwi sprawę, tak ?
Z tymi kabelkami też się zastanawiam, jak to jest czy dopasują własne w sklepie pod to radio, szukałem na allegro i w sieci "clarion cx501e iso" to nic nie znalazłem.
koleszko dopasujesz 100 procent, tylko podjedz do sklepu, ponieważ chyba takie coś potrzebujesz http://allegro.pl/kostka-...4064328451.html
tylko nie wiem czy liczba pinów się będzie zgadzać, dla tego jedz z tym do sklepu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum