NoPE, jak sobie każdy zrobi i wsadzi w auto, a naklejkę weźmie z Dekry to będzie
ewentualnie jest opcja, że strażacy oleją temat jak zobaczą, że nie jest oryginalna kartka, ale z drugiej strony nikt by sobie nie chciał strzelać w kolano nieprawidłowymi danymi
w niektórych R75 są jaszcze kurtyny airbag
można uzupełnić
zależy o jakie moduły pytasz? sterownik silnika i bcu raczej im nie będą przydatne, miejsce sensorów uderzeniowych bocznych nie są zaznaczane u konurencji.
A Pani co odpowiedziała że tylko producenci to niech sie puknie i uśmiechnie... albo do chinskich ludków albo gdzies do bmw bo od Rovera to grafiki ciężko będzie jej wydostać
jezlei chodzi o karty to sa zaznaczone na niej najbogatsze wersje tzn.
jezeli u mnie jest 1 poduszka, to w karcie sa dwie
nie zaznaczaj wzmocnień karoserii, skoro nie wiesz jak dokładnie idą
[ Dodano: Pią Cze 13, 2014 21:15 ]
a i usun wymiary pojazdu i na górze umieść nazwę modelu tak jak jest w oryginale tzn. w innych kartach
NoPE, To nie tak. Ratownicy nie będą celować co do milimetra, żeby nie trafić we wzmocnienia. Jak będą zaznaczone wzmocnienia w drzwiach, to będą ciąć tak, żeby od nich jak najdalej i żeby nie trafić w poduszki. Chociaż mając te dwa warianty do wyboru na pewno polecą po słupkach z poduszkami, bo ich wybuch jeśli będą wiedzieć, że jest to taka opcja to tylko chwila strachu, zwłaszcza że będą na to przygotowani. A ciecie blisko wzmocnień to za duże ryzyko trafienia na elementy mocujące, które też niepotrzebnie wydłużą wycinanie ofiar.
Zresztą przecięcie poduszki raczej nie spowoduje jej odpalenia, większym problemem są petardy i sensory, ale jak wiedzą gdzie jest akumulator, to po pierwsze go odetną i już wtedy odpalenie poduszek stanie się mniej prawdopodobne enyłej.
Takie prucie auta naszpikowanego systemami, to zawsze jest kalkulowanie ryzyka.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
No rozumiem i chętnie pomogę w stworzeniu takiej karty jednak z tego co już się dowiedziałem to:
-karta jest międzynarodowym standardem więc musi być wykonana identycznie (format grafik)
-na karcie podana jest data wydania
-konieczne jest uwzględnienie LPG na karcie i tym samym zbiornika (wiadomo nie było w standardzie)
-inne wzmocnienia są w wersjach 3 i 5 drzwiowych
Tyle z istotniejszych.
I czyniąc długą historię krótką, napisałem maila z pytaniem o dostępność kart bądź ich stworzenie do MG Motor UK Ltd
Ciekawe co odpiszą i czy w ogóle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum