longer86 - ty masz uciętą te harmonijkę i jak jest jakaś różnica??a masz tylko uciętą czy bawiłeś się w doprowadzenie powietrza rurką ze zderzaka
ja mam mapę od marka - szok aż się chce jeździć dislem - zaślepiony egr , kata mam! tak sobie myślałem że na wiosne bym spróbował z tą harmonijką tylko ja myślałem zrobić dolot ze zderzaka! tylko czy jest sens się w to bawić, czy jest jakaś różnica??
odnośnie filtra co myślicie o PIPERCROSS takim filtrze?? chodzi o to , żeby nie zaszkodził - przepływka - tylko żeby móc go dłużej użytkować!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 13, 2014 19:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ciężko porównać czy harmonijka coś dała bo zrobiłem wszystko za jednym zamachem wraz z wymiana filtra, uszczelnieniem kolanka przy IC wyłączeniu EGR i wgraniem softu od MaRkA, więc auto rakieta
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Czw Lis 13, 2014 21:15
longer86 napisał/a:
ciężko porównać czy harmonijka coś dała bo zrobiłem wszystko za jednym zamachem wraz z wymiana filtra, uszczelnieniem kolanka przy IC wyłączeniu EGR i wgraniem softu od MaRkA, więc auto rakieta
Szanowni koledzy, czy z dwóch takich samych roverków ECU można przekładać z jednego do drugiego bez żadnych konsekwencji i dodatkowych ceregieli? No i czy ten interfejs Galletto 1260 jest tylko na kabel USB?
_________________ Od 1996 roku Rover 416 Si
Od 2016 roku Rover 25 Lift
Ecu możesz sobie przekładać pod warunkiem że masz do tego pestkę immo z kluczyka i EWS od auta z którego wziąłeś ECU, ale to już chyba nie o filtrze powitrza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum