Wysłany: Nie Gru 07, 2014 17:15 [R623] Instalacja gazowa
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.3 Rok produkcji: 1996
Witam.Troche przez przypadek stałem się posiadaczem Rovera 623si.Niestety muszę założyć do niego gaz.Auto jest taksówką.Tu moje pytanie: jakie komponenty założyć ,jaki to jest silnik w znaczeniu półsekwencja ? fulgrupa? z jakimi problemami się mogę spotkać.Na co uważać przy gazowaniu tego silnika i ostatecznie jakiego spalania gazu się spodziewać.Jazda to 90 procent miasto i 10 trasy.
Ostatnio zmieniony przez kruszan Pią Lut 13, 2015 10:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 17:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam w swoim STAG 4 - sekwencja, działa dobrze i bezproblemowo. Spalanie w takim trybie jak piszesz to u mnie ok. 12-13 l czasami dojdzie do 14 l, ale ja mam automat - w manualu zapewne 0,5-1l mniej wyjdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum