Wysłany: Sob Sty 03, 2015 21:36 mg zr opinie o tym modelu
Witam
Jestem tu nowy i chce dla zony kupic mg zr budżet mamy kolo 6-7 tys. zonie bardzo sie podoba ten z linku
http://olx.pl/oferta/mg-z...D5-ID8c4t9.html
Co o nim sadzicie??
[ Dodano: Sob Sty 03, 2015 21:36 ]
prosze o pomoc bo zonka coraz bardziej mi marudzi zeby obejrzec to auto.
a jak nie to chociaz napiszcie na co zwrocic uwage
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 03, 2015 21:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Powiem tak. Z wyglądu autko w miarę po za paroma "bąblami" i brakiem tej listwy.
Gadałem z kolesiem na miejscu już do roboty coś z gazem bo strasznie nie równo chodzi i środkowy tłumik.Nie wiem osobiście strach mam do LPG choć cena fajna.
@ Edit
Oglądałem go w piątek tak wgl.
A poza tym nie wiadomo co tam faktycznie jest mogą być filtry z gazu moze być przepustnica albo coś grubszego.
Gaz ma 2 lata ponad trochę i podobno filtry nie były wymieniane.
Choć dziwne jest ze 3 miesiące kolega (swoja droga chyba z 19 lat z mama przyjechał ) i sprzedaje bo niby chce BMke.
Wersja biedna Brak Klimy i innych...
Podobno wystawiony był jako uszkodzony jak gadałem z nimi i nie przyjmuje zwrotów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum