Da się. Tylko po co? Żeby uruchamiać ABS przy każdym hamowaniu? Różnica w rozmiarze tarcz nie jest dziełem przypadku tylko inżynierów. Ma na celu równomierne hamowanie wszystkich kół.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 06, 2014 18:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Da się. Tylko po co? Żeby uruchamiać ABS przy każdym hamowaniu? Różnica w rozmiarze tarcz nie jest dziełem przypadku tylko inżynierów. Ma na celu równomierne hamowanie wszystkich kół.
Zgadza sie ciezszy z przodu wieksze tarcze etc ...
Tak czy siak dystanse 7mm sa na styk jak by ktos robil to zalecam 9mm .
7mm daja szczeline 3mm miedzy zaciskiem a felga .
Jeszcze potem podam dlugosc srub ale mozna policzyc 7-9mm do oryginalnej dlugosci .
Chciałbym spytac jaka musi być wartość ET przy felgach 17 bo widzę dużo ofert gdzie ET jest 35 apowinno być 38 czy będą z tym kłopoty,a tak w ogóle jaki rozmiar byłby najlepszy żeby nie kombinować.
Nie miałem czasu odpisac i zapytać bo też nic w cenie znośnej się nie trafia ale metodą dedukcji rozumię że potrzebne są felgi 17 7J max bo 7,5 chyba nie wejdą et35do 38 opony wys 45 max,bo mam w nizłej cenie et36 7,5j.
[ Dodano: Sob Lut 14, 2015 15:41 ]
Mam takie pytanie są do sprzedania felgi tylko ani ja ani sprzedający nie wiemy co to znaczy chciałbym felgi 17 et 35 7-7,5j 5x100 chyba dobre, na felgach do sprzedania jest napis 71/2jx17H2 et35 5x100 i nie wiemy co to znaczy chciałbym podpowiedz czy nadają się do R75.
[ Dodano: Sob Lut 14, 2015 15:47 ]
Szybo piszę wolno myślę czy przypadkiem 71/2j tonie jest siedem i jedna druga.
http://olx.pl/oferta/aluf...63660c;promoted co wy na to jak te felgi będą pasować bo długo poszukuję ale w cenie do 1100zł to wszystkie są raczej uszkodzone może się mylę ale mnie osobiście nie bardzo pasują tyle że nie są uszkodzone.Wczoraj znalazłem ładne jak poprosiłem o lepsze zdjęcie to lipa i tak jest ciągle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum