Czasami zwykłe auto po polerce na ładnym kole robi większą robote niż nie jedna fura z jakimiś dokładkami, spoilerami itd..
Nie mam pojęcia w którym miejscu mojego posta przeczytałeś coś o dokładkach i spojlerach, pisałem jedynie o zwyczajności takiej felgi i zwyczajności tego auta, a także pewnej jego klasie, która w przypadku kolorystycznych fanaberii gdzieś się może ulotnić. Szczególnie jeśli mowa o samochodzie w kolorze granatowym. Ten kolor wręcz zobowiązuje do srebrnej, lub polerowanej felgi. Nic innego się tu nie sprawdzi.
To nie jest MG ZR gdzie można się powyżywać i krzywdy nie będzie. To jest duży stonowany klocek, który powinien być elegancki.
Dominetor napisał/a:
Myślałem jeszcze nad czymś takim
Nad felgami za 2000zł/sztuka, czy nad zwykłym srebrem? Bo to jest zwykłe srebro. Ta felga występuje też w Satin Titanium, ale kolor z Twojego zdjęcia jest po prostu srebrny.
Nie wydaje wam sie że to sa kopie felg MG ZT 18" Hairpin
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Ja bym malował na jakiś odcień z gun matal albo jeszcze może coś z brązu?
Sam w zimę planuję trzasnąć w wysokim połysku taki gun metal. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum