Wysłany: Wto Sie 11, 2015 14:13 [szukam silnika 1.8 turbo w benzynie 150KM]
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
witam,
jestem nowym użytkownikiem forum, niemniej bez rejestracji śledziłem go już od 2 lat.
dzisiaj spotykam problem, który mam nadzieję, rozwiązać z pomocą forumowiczów.
otóż, w moim wozie poszedł silnik. na skutek problemów z utratą płynu chłodnczego pojechałem do mechanika gdzie potwierdził moje obawy dotyczące uszkodzenia uszczelki pod głowicą . rozebrał silnik (1.8 turbo benzyna 150KM) stwierdził pokrzywione tuleje, ogólnie silnik do wymiany.
i teraz pytanie - gdzie, jak znaleźć silnik, na allegro nie ma takiego. bez auta pozostaję juz któryś tydzień, mechanik rozkłąda ręce a ja jestem bez mojego auta.
czy ktoś jest w stanie pomóc mi z namiarem do odpowiednich sprzedawców? ew mechaników, którzy podejmą się w krakowie zdobycia używanego silnika tego typu?
każda informacja na wagę złota
dziękuję
marcin
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 11, 2015 14:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gaicki ! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum