Wysłany: Pon Sie 24, 2015 08:45 [r75] oferta z uszk. uszczelka glowicy.warto?
Pytanie. Gosciu sprzedaje r75 z uszkodzona uszczelka glowicy. Cena fajna. Zszedl z 1200 euro na 400. Hiszpania, wiem z doswiadczenia,ze to moze byc po prostu z lenistwa i z niecheci do bawienia sie w naprawy, bo pewnie ma kilka innych aut. Auto przeszlo neidawno przeglad bez problemow.Potem ta uszczelka poszla. Powiedzial,ze to dlatego,ze on nie zagladal do oleju ! Podaje tez w ogloszeniu,ze naprawa tej uszczelki to okolo 500 euro. Pytanie, co tam sie moglo dziac w wyniku tej uszczelki?? i czego byla ona wynikiem?
_________________ Jaguary kupuja tylko ci, ktorych nie stac na rovera...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 24, 2015 08:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No tak,wiedzialem,ze cdt i cdti to ten sam silnik,ale ciekawe to,skoro piszecie,ze to nietypowe,ze uszczelka w tym silniku poszla,to faktycznie musial go zarznac,a skoro tak zszedl latwo z ceny,to raczej nie warto.Odpuszczam i wracam do mojej 600setki bo mi dzis znowu pompa sprzegla padla
_________________ Jaguary kupuja tylko ci, ktorych nie stac na rovera...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum