Ja kupiłem samochód z 104 tyś na liczniku - jako iż również nie do końca wierzę w takie przebiegi w dieslu u 7 letniego samochodu - więc przejechałem się w drodze powrotnej do serwisu w którym był serwisowany - przebieg potwierdzony
Na ostatniej niemieckiej fakturze jaką mam (czerwiec 2006r.) jest przebieg 92 tyś - więc jest to prawdopodobne
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 09:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam!
a wiec na poczatek mialem podobny problem z ABS'em mianowicie mialem uszkodzony kabel prawego przedniego czujnika, po naprawie owego kabla nic nie pomoglo i pozostalo mi kupienie nowego czujnika (dalem 170zl w intercarsie z hella), chcialbym dodac ze przez ten czujnik nie dzialal mi ABS, predkosciomierz i wariowal owy wskaznik paliwa-przy czestych resetach OBD wskazywal wiarygodny poziom paliwa leczy po dluzszej jezdzie zawiszal sie co mi sie stalo i zabraklo mi paliwa;]
a co do przebiegu to naprawde nie ma co wierzyc ludziom.
przy moim 5 letnim aucie przebieg na desce wynosil 110tys a po podpieciu do kompa zaraz po kupnie ostatni zarejesrtowany blad w komputerze mial tez zarejestrowany przebieg km i bylo 190tys takze moge podejzewac ze jakie 100tys byl cofany troche przykro bo pewnie gdyby byl realny przebieg tez bym go kupil bo auto jest piekne
pozdrawiam!
_________________ Był R75 CDT 2.0 2001r. automat sedan, jest R75 Tourer CDT 2.0 , 2001r.
A ja mam taki problem ze wymienilem czujnik lewy Abs przejechalem ok 300 km po czym zapalila sie kontrolka Abs I kontroli trakcji . Ale co dziwne przyjechalem na miejsce I samochod stal jakies 4dni po czym wsiadam odpalam I zaden blad nie swiecil do momentu przejechania jakies 3km . Razem tez zapalila sie kontrolka od hamulcow .wylaczylem silnik I pohawily sie Abs I kontrola trakcji. Myslicie ze to moze pierscien magnetyczny..?
Wysłany: Pon Wrz 07, 2015 20:30
kiedyś pisałeś: '' Posiadam Rovera 75 2.0 V6 benzyna w Automacie.. i chodzi mi o to ze mam w nim Cruise Control a nie mam tempomatu '', to jak to rozumieć ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum